БАЗАР ЗДРАВЉА У ПАЛИЛУЛИ
10.06.2010

Дођите и проверите своје здравствено стање!

БАЗАР ЗДРАВЉА - субота, 12.06.2010.године, од 10:00 - 14:00 часова, у Градској општини Палилула, ул.Бранка Радичевића 1, на паркинг плацу поред Општине.

Овај пројекат промоције здравља и здравих стилова живота намењен је свим становницима Града а остварује се у организацији Дома здравља Ниш и покровитељством  Града Ниша и Градске општине Палилула.

ПРОЈЕКАТ ОБУХВАТА: мерење крвног притиска; одређивање шећера из капи крви; одређивање степена ухрањености; одређивање степена бубрежне функције; преглед младежа (дермаскопом); одређјивање коштане густине; едукација за самопреглед дојке; едукација за здраве стилове живота

ЦИЉНА ГРУПА је одрасло радно активно становниство.

Очекујемо да се овој акцији одазове што већи број становника у циљу промоције здравља и здравих стилова живота  и  подизања свести и бриге о очувању сопственог здравља, смањења броја новооболелих и броја умрлих особа.

Координатор  на пројекту у Градској општини Палилула је Славољуб Савић, помоћник начелника Управе Градске општине Палилула, 018/290-600, slavoljub.savic@palilula.eu